Хірургічна профілактика ТЕЛА в умовах післяопераційних тромбозів в системі нижньої порожнистої вени - Ковальчук, Л. Я.; Венгер, І.К.; Костів, С.Я. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2023)
У роботі представлено ультразвукові характеристики післяопераційних емболонебезпечних тромбозів у системі нижньої порожнистої вени. Розглянуто особливості активної хірургічної тактики при післяопераційних венозних тромбозах у системі нижньої порожнистої вени з метою попередження тромбоемболії легеневої артерії.