(untitled) (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2025)
Шлях у медицину, як і в будь-яку іншу галузь науки, лежить через роки наполегливого навчання та праці, але іноді здається, що справжнім лікарем, лікарем від Бога можна тільки народитися.