(untitled) (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2024)
РУСИН Василь Іванович (1949 р.н.), лікар-хірург, доктор медичних наук, професор кафедри хірургічних хвороб медичного факультету Ужгородського національного університету, академік Академії інженерних наук України, добре відомий у нашому краї та за його межами.