Абдомiнальна форма крипторхiзму (особливостi лiкування) - Русак, П. С.; Шевчук, Д. В.; Волошин, Ю. Л.; Стахов, В. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Авторами висвітлено проблеми діагностики абдомінальної форми крипторхізму у дітей та успішне лікування цієї патології за допомогою лапароскопічного методу