Внутрішньо¬артеріальне введення лікарських препаратів у комплексному лікуванні пацієнтів з синдромом діабетичної стопи. - Тутченко, М. І.; Смовженко, В. І.; Клюзко, І. В.; Марчук, С. Ф.; Андрієць, В. С.; Яковенко, А. А.; Меленний, Б. А. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Внутрішньоартеріальне введення лікарських препаратів у комплексному лікуванні пацієнтів з синдромом діабетичної стопи.