Застосування антигомотоксичних препаратiв у комплексному лiкуваннi посттромботичного синдрому нижнiх кiнцiвок - Бiцька I. В.; Василюк, М. Д.; Андрейчин, В. А. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Узагальнено досвід лікування 54 пацієнтів із тяжкими формами хронічної венозної недостатності, зокрема посттромботичним синдромом на стадії трофічних порушень та посттромботичних виразок. Застосування лімфоміозоту Н і траумель С у комплексному хірургічному лікуванні хворих на посттромботичний синдром сприяє виведенню токсинів і надлишку рідини з міжклітинного простору, що покращує репарацію в тканинах нижніх кінцівок.