Клінічний випадок хірургічного лікування дивертикульозу тонкої кишки з прикритою перфорацією дивертикула, утворенням абсцесів та дифузним гнійним перитонітом - Шепетько, Є. М.; Єфремов, В. В.; Полтавець, Г. В.; Ушко, В. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2022)
Описано клінічний випадок діагностики та успішного лікування пацієнта з дивертикульозом тонкої кишки, що ускладнився прикритою перфорацією дивертикула тонкої кишки з утворенням абсцесів та дифузним гнійним перитонітом.