Антибактеріальна профілактика у комплексному лікуванні гострого панкреатиту у хворих похилого та старечого віку. - Кузенко, Р. Т.; Шевчук, І. М. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Антибактеріальна профілактика у комплексному лікуванні гострого панкреатиту у хворих похилого та старечого віку