Cучасні напрямки лікування гострого калькульозного холангіту. - Хацко, В. В.; Шаталов, О. Д.; Греджев, Ф. А.; Єпіфанцев, В. О.; Пархоменко, Г. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Сучасні напрямки лікування гострого калькульозного холангіту