Лікування і профілактика гнійно-септичних ускладнень та уросепсису після дистанційної літотрипсії. - Баранник, С. І.; Крижановський, І. Д.; Білий, І. Б.; Бараннік, А. С. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Лікування і профілактика гнійно-септичних ускладнень та уросепсису після дистанційної літотрипсії