Особливості клініки та діагностики обтураційної непрохідності тонкої кишки. - Іоффе, О. Ю.; Буренко, Г. В.; Стець, М. М.; Перепадя, В. М.; Повч, О. А. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Особливості клініки та діагностики обтураціиної непрохідності тонкої кишки