Про інформативність "Звіту лікувально-профілактичного закладу” (форма № 20) в частині відображення об’єктивних показників діяльності при оцінці якості хірургічної допомоги. - Семенюк, Ю. С.; Фомін, П. Д.; Дзюбановський, І. Я.; Височанський, В. І. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Про інформативність “звіту лікувально-профілактичного закладу” (форма № 20) в частині відображення об’єктивних показників діяльності при оцінці якості хірургічної допомоги