Клінічний випадок складності діагностики та хірургічного лікування позакишкових ускладнень при неспецифічному виразковому коліті, асоційованому з цукровим діабетом типу 2 - Futuima, Yu. M.; Bedeniuk, A. D.; Hrabchak, S. O.; Burak, A. E. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2021)
У статті наведено випадок складності діагностики та лікування позакишкового ускладнення неспецифічного виразкового коліту та супутнього цукрового діабету 2 типу у вигляді некротичних змін тканин верхніх та нижніх кінцівок.