Роль i мiсце епiдидимектомiї в оперативному лiкуваннi хворих на гострий неспецифiчний епiдидимiт в пострепродуктивному перiодi - Прийма, О. Б.; Iльїн О. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Роль і місце епідидимектомії в оперативному лікуванні хворих на гострий неспецифічний епідидиміт в пострепродуктивному періоді