Прогнозування та шляхи полiпшення естетичних наслiдкiв при реконструктивних оперативних втручаннях на переднiй черевнiй стiнцi - Гривенко, С. Г; Барановський, Ю. Г. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
На основі власного досвіду проведень реконструктивних оперативних втручань на передній черевній стінці запропоновано шляхи поліпшення естетичних наслідків виконаних операцій. Визначено прогностичні маркери утворення патологічних рубців. Запропоновано практичні рекомендації щодо застосування в клінічній практиці хірургічних стаціонарів нового методу фіксації інтрадермального шва.