АНАТОМІЧНА БУДОВА ТРАВИ АЙСТРИ НОВОАНГЛІЙСЬКОЇ (ASTER NOVAE- ANGLIAE) - Синицина, І.В.; Марчишин, С.М.; Сіра, Л.М. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено вивчення анатомічної будови трави айстри новоанглійської (Aster novae-angl іае). Для ідентифікації даної сировини встановлено її основні анатомічні ознаки.