СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ БЕЗУГЛОГО ПЕТРА ОВКСЕНТІЙОВИЧА - of Pharmacy, National University (Фармацевтичний часопис, 2019)
Стаття-спогад про видатну особистість Безуглого Петра Овксентійовича, доктора фармацевтичних наук, академіка Академії наук вищої освіти України, винахідника, професіонала та патріота української фармації.