СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ТИХОНОВА ОЛЕКСАНДРА ІВАНОВИЧА - of Pharmacy, National University (Фармацевтичний часопис, 2019)
Стаття-спогад про видатну особистість Тихонова Олександра Івановича, доктора фармацевтичних наук, академіка Української академії наук, заслуженого діяча науки і техніки, винахідника, професіонала та патріота української фармації.