ПАМ'ЯТІ ГЕОРГІЄВСЬКОГО ВІКТОРА ПЕТРОВИЧА ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ - of Pharmaceutical Review, Pharmaceutical Society of Ukraine and editorial office (Фармацевтичний часопис, 2018)
Стаття-спогад про видатну особистість Георгієвського Віктора Петровича, доктора фармацевтичних наук, член-кореспондента НАН України (аналітична хімія), заслуженого діяча науки і техніки та кращого винахідника НАНУ, професіонала та патріота української фармації.