МАРКЕТИНГОВИЙ АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ЛІКАРСЬКИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ВАРИКОЗНОГО РОЗШИРЕННЯ ВЕН І ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАННЬ СУГЛОБІВ - Сімонян, Л. С.; Грубник, І. М. (Фармацевтичний часопис, 2015)
досліджено асортимент лікарських засобів для застосування при варикозному розширенні вен і запальних захворювань суглобів на фармацевтичному ринку України. Встановлено, що в досліджуваному асортименті препаратів референтної групи 70 % від загальної кількості складають гелі, 25 % мазі і 5 % креми.