АНАЛІЗ СПОЖИВАННЯ ТА ВАРТОСТІ ТЕРАПІЇ АЛЕРГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ЛІКАРСЬКИМИ ПРЕПАРАТАМИ ГРУПИ ГЛЮКОКОРТИКОСТЕРОЇДІВ - Хоменко, С. Л.; Глущенко, О. М.; Попович, В. П. (Фармацевтичний часопис, 2014)
проаналізовано медичні картки хворих, що пербували на стаціонарному лікуванні і приймали гормональні лікарські засоби. На прикладі аптечних мереж м. Києва визначено доступність лікарських препаратів з глюкокортикостероїдами. Визначено вартість терапії алергічних захворювань препаратами даної групи та проведено оцінку споживання лікарських засобів за допомогою АТС/ООО-методології на рівні відділення лікувально-профілактичного закладу.