ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СКЛАДОВОЇ ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНОЇ ЦІЛЬОВОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ ПРОТИДІЇ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ НА 2012 - 2016 рр. - Прилипко, Н. А. (Фармацевтичний часопис, 2014)
обґрунтовано шляхи оптимізації фармацевтичної допомоги хворим на туберкульоз дітям та підліткам в Україні на основі результатів аналізу арсеналу протитуберкульозних лікарських засобів.