МОРФОЛОГО-АНАТОМІЧНА БУДОВА ТРАВИ ВЕРОНІКИ ДІБРОВНОЇ (VERONICA CHAMAEDRYS L.) - Марчишин, С. М.; Мілян, І. І.; Коваль, П. М.; Сіра, Л. М. (Фармацевтичний часопис, 2014)
проведено морфолого-анатомічне дослідження трави вероніки дібровної. Для ідентифікації даної сировини встановлено основні макро- і мікроскопічні ознаки.