ЕНОТЕРА ДВОРІЧНА - ПЕРСПЕКТИВНА ЛІКАРСЬКА РОСЛИНА - Онишків, О . І .; Дармограй, Р . Є . (Фармацевтичний часопис, 2014)
У статті наведено результати аналізу літературних і електронних джерел інформації щодо поширення, хімічного складу, фармакологічних властивостей енотери дворічної (Oenothera biennis L.), а також використання лікарської сировини і препаратів в офіцинальній і народній медицині.