НАУКОВИЙ АНАЛІЗ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ФАРМАКОЕКОНОМІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У САНАТОРНО-КУРОРТНІЙ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ - Трохимчук, В . В .; Кіскіна, О . В . (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено аналіз періодичних видань щодо фармакоекономічних досліджень у курортології. Показано перспективність розробки методології проведення фармакоекономічних досліджень в санаторно-курортній галузі.