БІОЛОГІЧНІ ВИПРОБУВАННЯ ЛІКАРСЬКОГО ЗАСОБУ "КАГЛУТАМАГОЛ" - Дроздова, А.О.; Коритнюк, О.Я. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Дослідження розчину "Каглутамагол" для внутрішньовенного введення показало, що розчин був апірогенним безпосередньо після виготовлення і в процесі зберігання протягом 12 місяців.