ПРИСТРІЙ ДЛЯ РІВНОМІРНОГО РОЗПОДІЛУ ВИХІДНОГО МАТЕРІАЛУ по ШИРИНІ ВІБРАЦІЙНОГО ГУРКОТУ ТА ЙОГО ВИПРОБУВАННЯ - Рубан, О.А.; Заікін, А.П.; Гладух, Є.В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Описано розроблену конструкція завантажувального пристрою вібраційного гуркоту, що дозволяє рівномірно розподіляти вихідний матеріал по ширині робочого органу (сітки). Наведені результати випробувань вібраційного гуркоту типу ГІЛ, оснащеного розробленим завантажувальним пристроєм при просіюванні бікарбонату натрію та інших матеріалів.