ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗРЕЦЕПТУРНИМИ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ ВАГІТНИХ ЖІНОК ТА ЖІНОК, ЯКІ ГОДУЮТЬ ГРУДДЮ - Городецька, І.Я.; Корецька, А.М. (Фармацевтичний часопис, 2014)
13% інструкцій для медичного застосування, що супроводжують безрецептурні лікарські засоби, в групі Я05 та 9 % - в групі ІМ02В не відповідають вимогам чинного законодавства щодо вказання можливості безпечного застосування у вагітних та жінок, які годують груддю.