ВИВЧЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛЮ ПРОТИГРИБКОВОЇ ДІЇ ТА ЙОГО СТАНДАРТИЗАЦІЯ - Половко, Н.П. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Досліджено показники якості безводного гелю з кетоконазолом. Доведено, що за зовнішніми показниками, кольором, запахом, якісними реакціями, кількісним вмістом лікарської субстанції розроблений препарат відповідає вимогам нормативно-технічної документації.