МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ВИЗНАЧЕННЯ КОМПЕТЕНЦІЙ СПЕЦІАЛІСТІВ ФАРМАЦІЇ - Толочко, В.М.; Галій, Л.В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
У статті розглянуто значення компетенцій як визначального аспекту еф ективної діяльності спеціалістів фармації. Запропоновано типи компетенцій, визначено індикатори поведінки, що описують рівні розвитку однієї із загальноорганізаційних компетенції у фармації (орієнтації на пацієнта). Запропоновано методологію визначення компетенцій та створення моделей компетенцій спеціалістів фармації (етапи, мета, характеристика, учасники, методи) для впровадження у систему управління персоналом фармацевтичних організацій.