ДОСЛІДЖЕННЯ ОСНОВНИХ ПАРАМЕТРІВ ГОСТРОЇ ТОКСИЧНОСТІ І СЕНСИБІЛІЗУВАЛЬНОЇ ДІЇ ЗАСОБУ "МІКОДАР", ОДЕРЖАНОГО НА ОСНОВІ ЛІКАРСЬКОГО ГРИБА LENTINUS ЕМОМЕ - Пашнєв, П.Д.; Шиліна, В.Ф.; Руда, Л.О. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено токсикологічні дослідження із визначення гострої токсичності та сенсибілізувальної дії засобу "МІКОДАР", одержаного на основі лікарського гриба Іепііпиє есіосіез.