КЛАСТЕРНИЙ АНАЛІЗ ВПЛИВУ МЕДИЧНИХ, ДЕМОГРАФІЧНИХ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ЧИННИКІВ НА ЗАХВОРЮВАНІСТЬ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ - Садова, Д.Т.; Гром, О.Л. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведена типізація районів і міст Львівської області на кластери за ступенем подібності сумарної дії різних факторів на поширення активності туберкульозу. Побудовані регресійні моделі для кожного кластера, які дозволяють представити одночасно взаємодію між даними факторами і захворюваністю на туберкульоз.