ВИВЧЕННЯ АНТИАЛЕРГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВОГО ГОМЕОПАТИЧНОГО ПРЕПАРАТУ - ГРАНУЛ "АЛЕРГІН" - Леницька, О .В.; Сергеева, О.Ю. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Стаття присвячена вивченню антиалергічних властивостей нового комбінованого гомеопатичного препарату - гранул "Алергін". За результатами досліджень, проведених на моделі "Кон'юнктивальна проба" та в тесті реакції дегранупяції мастоцитів, встановлено, що досліджений препарат проявляє виражені антигістамінні та антиалергічні властивості, які за вираженістю дії не поступаються референтному зразку сиропу "Кларитин".