РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ МАЗІ "ДЕРМАЛІК" - Ярних, Т.Г.; Гаркавцева, О.А.; Чушенко, В.М. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Розроблено раціональну технологію комбінованої мазі під умовною назвою "Дермалік" з протизапальними, протиалергійними та антимікробними властивостями; встановлені критичні параметри виробництва та складено проект технологічної інструкції. Проведено комплекс ф ізико-хімічних і технологічних досліджень препарату.