МІКРОСКОПІЧНИЙ АНАЛІЗ ПІДЗЕМНИХ ОРГАНІВ РОСЛИН РОДУ АРНІКА - Марчишин, С.М.; Сіра, Л.М.; Сидорак, Г.С. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено дослідження анатомічної будови підземних органів арніки гірської та арніки листяної. Для ідентифікації даної сировини встановлено їх основні анатомічні ознаки.