АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЛИСТКІВ ХРИЗАНТЕМИ НИЗЬКОРОСЛОЇ - Демидяк, О. Л. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено дослідження амінокислотного складу листків хризантеми низькорослої сортів Finos, Grandeur, Арго, Belgo, Ostora. Встановлено наявність 19 амінокислот, 8 з яких незамінні.