РОЗРОБКА СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ АПТЕЧНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ - Кривов’яз, О. В.; Голод, А. С.; Кривов’яз, С. О.; Семененко, С. І. (Фармацевтичний часопис, 2014)
В роботі проаналізовано існуючі теорії мотивації та методики їх вивчення, проведено діагностику та аналіз мотиваційної структури особистості за В. Е. Мільманом у персоналу аптек, розроблено систему мотивації персоналу аптечної організації.