МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ АНТИГІПЕРТЕНЗИВНИХ ПРЕПАРАТІВ - Коріневська, Г. М.; Тригубчак, О. В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено дослідження асортименту антигіпертензивних засобів першого ряду на фармацевтичному ринку України. Визначено співвідношення лікарських засобів за діючими речовинами та виділено лідерів у кожній фармакотерапевтичній групі. Встановлено частку препаратів вітчизняного та іноземного виробництва, позиції України та іноземних країн- постачальників щодо обсягу представлених на українському фармацевтичному ринку засобів антигіпертензивної дії.