РОЗРОБКА І ВАЛІДАЦІЯ ПОТЕНЦІОМЕТРИЧНОЇ МЕТОДИКИ КІЛЬКІСНОГО ВИЗНАЧЕННЯ СУМИ ОРГАНІЧНИХ КИСЛОТ У НАСТОЙЦІ ВАЛЕРІАНИ - Вронська, Л.В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Розроблено потенціометричну методику кількісного визначення суми органічних кислот у настойці валеріани. Досліджено лінійність, правильність і прецизійність запропонованої методики. Встановлено, що вміст суми органічних кислот у настойках валеріани вітчизняного виробництва становить більше 0,2 %.