ВИЗНАЧЕННЯ КОМПОНЕНТНОГО СКЛАДУ ЕФІРНОЇ ОЛІЇ У СИРОВИНІ GEUM URBANUM L. - Козира, С. А.; Кулагіна, М. А.; Радько, О. В.; Малиновський, Ю. Ю. (Фармацевтичний часопис, 2014)
За допомогою методу газової хромато-мас-спектрометрії вивчено компонентний вміст ефірної олії у траві та кореневищах з коренями й. игЬапит І_. В дослідженій сировині встановлено наявність 21 та 28 речовин відповідно та визначено ЇХ кількісний вміст.