АНАТОМІЧНА БУДОВА ТРАВИ ХАМЕРІЮ ВУЗЬКОЛИСТОГО (CHAMERION ANGUSTIFOLIUM (L.) HOLUB) - Марчишин, С. М.; Сіра, Л. М.; Красуля, Н. В.; Калушка, О. Б.; Островська, Г. І. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено вивчення анатомічної будови трави (листків і стебла) хамерію вузьколистого. Встановлено основні мікроскопічні діагностичні ознаки досліджуваної сировини.