МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ ДОБАВОК ТА ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ, ЩО МІСТЯТЬ АМІНОКИСЛОТИ - Равлів, Ю. А.; Тригубчак, О. В.; Грошовий, Т. А. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Наведено результати досліджень асортименту біологічно активних добавок та лікарських засобів, що містять амінокислоти. Визначено кількісне співвідношення і порівняння зареєстрованих біологічно активних добавок протягом останніх 5-ти років. Встановлено позиції України, іноземних країн-постачальників щодо обсягу біологічно активних добавок та лікарських препаратів на вітчизняному фармацевтичному ринку.