ДОСЛІДЖЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ДОПОМІЖНИХ РЕЧОВИН, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬ У ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБАХ, ЗАРЕЄСТРОВАНИХ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ - Лукашів, О. І.; Демчук, М. Б.; Гуреєва, С. М.; Грошовий, Т. А. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Вивчено асортимент спеціальних типів таблеток, представлений на українському фармацевтичному ринку. Проаналізовано склад допоміжних речовин, які використовують фармацевтичні виробники у технології спеціальних типів таблеток.