АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПЛЮЩА ЗВИЧАЙНОГО - Луценко, Ю.О.; Матлавська, І.; Дармограй, Р.Є. (Pharmaceutical Review / Farmacevtičnij časopis, 2014)
Встановлено і досліджено антиоксидантну активність для екстрактів з листя плюща звичайного; відстежено закономірність її зміни залежно від концентрації і часу. Дано порівняльну оцінку активності для фітосубстанцій з двох типів листя плюща.