ДО 80-РІЧЧЯ ВИДАТНОГО ВЧЕНОГО, ПЕДАГОГА ТА ГРОМАДСЬКОГО ДІЯЧА ІВАНА АНТОНОВИЧА МАЗУРА - Chemistry, Department of Pharmaceutical (Фармацевтичний часопис, 2018)
У статті висвітлюються основні наукові здобутки професора Запорізького медичного університету професора Івана Мазура, відзначено його вагому роль у розвитку фармації України в цілому і фармацевтичної освіти, зокрема.