ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК ІЗ МІКРОСКОПІЧНОГО АНАЛІЗУ ПРИ ВИВЧЕННІ ФАРМАКОГНОЗІЇ - Ковальська, Н. П.; Михалюк, О. Б. (Фармацевтичний часопис, 2015)
у статті розглянуто спосіб оптимізації засвоєння студентами практичних навичок з мікроскопічного аналізу шляхом заохочення до проведення мікрохімічних реакцій на практичних заняттях з фармакогнозії, що сприяє формуванню високої професійної компетентності майбутніх спеціалістів.