РОЗРОБКА МЕТОДИК КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРЕПАРАТУ ЛЕСФАЛЬ РОЗЧИН ДЛЯ ІН’ЄКЦІЙ - Борщевський, Г. І.; Ярних, Т. Г.; Коноваленко, В. А.; Гавриленко, В. Л. (Фармацевтичний часопис, 2015)
розроблено методики контролю якості ліпосомального ін’єкційного розчину Лесфаль. Запропонований аналітичний метод визначення вмісту фосфатидилхоліну, специфічний, лінійній, точний і правильний в діапазоні концентрацій діючої речовини 76-126 %. Межа виявлення лізофосфатидилхоліну складає 0,01167 мг/мл, межа кількісного визначення складає 0,03534 мг/мл.