ВИВЧЕННЯ ДОПОМІЖНИХ РЕЧОВИН ДЛЯ СТВОРЕННЯ ОРОМУКОЗАЛЬНИХ ТАБЛЕТОК НА ОСНОВІ СУБСТАНЦІЇ АЛЬТАБОР - Крутських, Т. В.; Кобилінська, В. І.; Шаламай, А. С. (Фармацевтичний часопис, 2015)
обрано допоміжні речовини для маскування гірко-в’яжучого смаку субстанції альтабор для виготовлення оромукозальних таблеток.