ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИН РОДУ ПАСЛІН ДЛЯ СТВОРЕННЯ ФІТОТЕРАПЕВТИЧНИХ ЗАСОБІВ - Міщенко, В. А. (Фармацевтичний часопис, 2014)
у статті представлені дані аналізу літературних джерел з дослідження хімічного складу та фармакологічноїактивності представників роду Паслін родини Пасльонові.