СУЧАСНИЙ СТАН СТВОРЕННЯ, ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ТАБЛЕТОВАНИХ ЛІКАРСЬКИХ ПРЕПАРАТІВ - Вронська, Л.В.; Демчук, М. Б.; Гордієнко, О. І.; Грошовий, Т. А. (Фармацевтичний часопис, 2014)
у роботі представлено літературні дані щодо методів отримання ородисперсних таблеток.